WAAROM HET AFLOPEN VAN DE $1B BITCOIN-OPTIES VAN MORGEN GEEN ENKELE VOLATILITEIT KAN VEROORZAKEN
  • Morgen zal $1 miljard aan maandelijkse en driemaandelijkse Bitcoin-opties vervallen.
  • Dit zal de grootste optievervaldatum zijn die BTC ooit heeft gezien.
  • Sommige analisten geloven dat de gebeurtenis een enorme volatiliteit zal veroorzaken…
  • Dit gezegd zijnde, kan de scherpe neerwaartse beweging die gisteravond werd gezien eigenlijk de beweging zijn geweest die alom werd verwacht door de handelaren.
  • Een analist is van mening dat deze signalen dat de benchmark cryptocurrency in staat is om nog meer zijwaartse handel te zien, met de vervaldatum van morgen als een non-event nu.

Bitcoin is slechts één dag verwijderd van het zien van de grootste optie die ooit is vervallen. Deze opmerkelijke gebeurtenis komt omdat de cryptocurrency blijft handelen binnen een bereik dat is gevormd en gerespecteerd over een periode van meerdere maanden.

Sommige analisten geloven dat de op handen zijnde $1 miljard aan opties een einde zal maken aan deze handelsrange en de cryptokringen de nodige impulsen zal geven.

Ondanks deze redelijke veronderstelling, heeft een handelaar onlangs uitgelegd dat hij gelooft dat de daling van gisteravond de door opties veroorzaakte beweging was waar iedereen op anticipeerde.

Als dusdanig kan BTC de komende dagen en weken zijn vervelende consolidatieperiode blijven verlengen.

BITCOIN OM MORGEN DE GROOTSTE OPTIEAFLOOP OOIT TE ZIEN

Morgen is een grote dag voor Bitcoin, aangezien analisten eindelijk zullen zien of de groeiende omvang van de optiemarkt al dan niet voldoende zal zijn om een serieuze invloed te hebben op de marktdynamiek van BTC.

Tot voor kort waren opties slechts goed voor een ongelooflijk klein deel van de open belangstelling van de referentiecryptocijfers.

Dit is de laatste tijd echter aanzienlijk veranderd en het aflopen van een contract van 1 miljard dollar dat op 26 juni plaatsvindt, zal het grootste zijn dat ooit is gezien.

Op dit moment zijn twee entiteiten verantwoordelijk voor het gehele handelsvolume van de opties: Deribit en de CME. Deribit heeft momenteel een aanzienlijk hoger handelsvolume dan de CME, hoewel het de laatste tijd een deel van zijn marktdominantie heeft verloren.

Volgens een recente post van de handel in opties platform, hun totale opties open rente zit momenteel op $ 1,4 miljard.

Slechts 24 uur tot de vervaldatum van het tweede kwartaal! Bent u klaar? Onze optie stats: Crypto markt totaal OI: $1,96 miljard. Deribit Optie markt totaal OI: $1,4 miljard. BTC 26 juni OI: 73.634 contracten ter waarde van $675,3 miljoen. ETH 26 Juni OI: 308.635 contract met een waarde van $71.4 miljoen,“ zij verklaarden.

HIER IS DE REDEN WAAROM DIT NIET KAN RESULTEREN IN ENIGE VOLATILITEIT

Een trader legde uit dat hij niet gelooft dat de vervaldatum van morgen zal resulteren in een opmerkelijke volatiliteit zoals velen beweren.

Hij denkt dat deze volatiliteit gisteravond daadwerkelijk gezien werd, toen de cryptocurrency terugviel naar een dieptepunt binnen de sub-$9,000 regio voordat hij een lichte rebound plaatste.

Het lijkt mij dat de volatiliteit die iedereen verwacht voor de 26 juni opties verstrijken al gebeurd is, dus met dat uitgangspunt denk ik dat de hoogste we kunnen gaan is ~9480 rond de kronkel, waar de VAL van de vorige reeks + POC + VAH van dit bereik zijn rusten. TLDR: Meer variërend,“ merkte hij op.

About