Til hvilken Bitcoin-pris vil Satoshi Nakamoto bli verdens rikeste person?

Bitcoin-prisen når $ 182 000 ville trolig gjøre Satoshi Nakamoto til den rikeste personen på planeten.

Det anslås at Satoshi Nakamoto, skaperen av BTC, vil bli verdens rikeste person hvis prisen på Bitcoin ( BTC ) treffer omtrent 182 000 dollar.

I mars 2021 er Amazon-grunnlegger Jeff Bezos den rikeste personen på jorden med en nettoverdi på 181,6 milliarder dollar.

Elon Musk, administrerende direktør i Tesla , er et nært sekund på 163,7 milliarder dollar, og eier mer enn 20% av elbilprodusenten.

Hvor mye BTC har Satoshi Nakamoto?

Satoshi Nakamoto, skaperen av Bitcoin Pro, ga ut Bitcoin-papiret i oktober 2008 under en offentlig MIT-lisens.

3. januar 2009 ble Bitcoins første blokk, kjent som „genesis block“, utvunnet. Dette markerte lanseringen av Bitcoin-nettverket, som startet kryptovaluta- og blockchain-bevegelsen.

Selv om de eksakte tallene forblir uklare, anslås det at Satoshi Nakamoto fra januar til juli 2009 har utvunnet over 1 million BTC. Dette betyr at det til nåværende Bitcoin-priser anslås at Satoshi Nakamoto er verdt omtrent 54 milliarder dollar.

Med andre ord, hvis prisen på Bitcoin treffer $ 182 000, vil dette sette Nakamotos nettoverdi på rundt 182 milliarder dollar, som er høyere enn den nåværende nettoverdien av Bezos.

I 2010 publiserte Sergio Demian Lerner, en fremtredende forsker i kryptovaluta, en forskningsrapport som estimerte BTC-beholdningen til Satoshi Nakamoto.

Ved å analysere de tidlige blokkene som Satoshi utvannet, anslår Lerner at 1 million BTC sannsynligvis eies av Satoshi. Han skrev :

„Jeg anslår i synet at Satoshi formue er rundt 1M Bitcoins, eller 100M USD i dagens valutakurs. Jeg er sikker på at det vil være mange mennesker som nøye vil analysere kildedatasettet og komme med det nøyaktige tallet, som vil være veldig nært, men likevel vil de skrike på meg igjen. „

Kan prisen på BTC slå $ 182 000?

Mens det er mange prismodeller som forutsier at prisen på Bitcoin vil nå hvor som helst mellom $ 200 000 og $ 1 million, er den mest kjente modellen Stock-to-Flow (S2F) -modellen.

S2F-modellen forutsier at prisen på Bitcoin vil slå $ 100.000 til en „konservativ“ $ 288.000 innen utgangen av 2021 , ved hjelp av en formel basert på forholdet mellom verdien av Bitcoin kontra den eksisterende forsyningen (aksjen) og mengden nylig utvunnet BTC som kommer inn markedet (flyt).

I november 2020 PlanB, skaperen av S2F modellen, sa :

„Folk spør om jeg fremdeles tror på modellen min. For å være klar: Jeg er ikke i tvil om at bitcoin S2FX er riktig og bitcoin vil tappe $ 100K-288K før desember 2021.“

Lager-til-strøm-modellen. Kilde: PlanB

Hvis Bitcoin stiger til så høyt som $ 288.000 i henhold til S2F-modellen, ville Satoshis formue være verdt rundt $ 288 milliarder dollar, noe som burde plassere skaperen langt utenfor Bezos og Musk.

I mellomtiden har noen andre Bitcoin-prisforutsigelser vært enda høyere for den nåværende bull-syklusen. For eksempel spådde Bloomberg at BTC kunne nå så høyt som $ 400 000 hvis det ble en „risikofri“ reserve eiendel.

Imidlertid er Satoshi identitet fortsatt et mysterium, og det er ikke kjent om personen (e) lever i dag. Bransjeeksperter har antydet slike som Hal Finney, Adam Back og Paul Le Roux som potensielle kandidater, så vel som andre antar at det kunne ha vært en gruppe individer.

About