Nigel Green myi puolet Bitcoin-omistuksestaan, kun hinta saavutti 24 000 dollaria

DeVere Groupin toimitusjohtaja Nigel Green myi puolet Bitcoin-omistuksistaan ​​joulun aikana, koska „sitä olisi nyt kohdeltava kuten mitä tahansa muuta sijoitusta – myydä korkealla ja ostaa uudelleen laskussa“, kuten viimeisimmässä blogikirjoituksessa.

„Uskon Bitcoiniin“

Selvitystyön aikana Bitcoinin hinta oli juuri ylittänyt 20 000 dollaria ja tulostanut uuden korkean yli 24 000 dollaria seurantojen mukaan. Epävarmuuden välttämiseksi Nigel sanoi, että hänen päätöksensä ei johtunut siitä, ettei hän uskonut kryptovaluuttaan.

Sen sijaan hän selittää, että kyse oli enemmän voiton ottamisesta. Nigel toteaa, että hallitusten tarpeesta tukea talouksia välttämätön löysä rahapolitiikka pakottaa sijoittajat Bitcoiniin, työkaluun, joka on noussut vaihtoehtona kullalle suojauksena inflaatiolta.

Lisäksi Wall Streetin megaliittien ja maailmanlaajuisten maksuyritysten pääsy on arvokasta salaukselle ja lisää kuluttajien kiinnostusta:

„Maailman suurimpien instituutioiden – muun muassa monikansallisten maksuyritysten ja Wall Streetin jättiläisten – kanssa kasaantuu kryptovaluuttoihin ja tuodaan heidän laajaa asiantuntemustaan ​​ja pääomaa mukanaan. Tämä luonnollisesti lisää kuluttajien kiinnostusta. Kun hallitukset tukevat edelleen taloutta ja korottavat koronaviruskriisin aiheuttamia menoja, sijoittajat pitävät yhä enemmän Bitcoinia suojauksena oikeutettua inflaatiohuoltoa vastaan. „

Bitcoinin hintarata on kiistatta ylöspäin

Lokakuun loppupuolella PayPal ilmoitti virallisesti pääsyltään kryptovaluuttaan sanomalla, että se tukee useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin.

BTC-hinta keräsi tämän uutisen, muodostaen perustan mahdolliselle yli 20 000 dollarin ylittymiselle. Siitä lähtien BTC / USD-pari on noussut useiden myyntiseinien yläpuolelle ja saavuttanut 34,7 000 dollaria 3. tammikuuta.

Seurantojen mukaan hinnat ovat sittemmin kääntyneet laskien kaikkien aikojen korkeimmasta tasosta noin 31 000 dollariin. Nykyisen supistumisen myötä se voi tarjota Nigelille uuden mahdollisuuden ladata lisää BTC: tä halvalla, koska

„Bitcoinin pitkän aikavälin hintapolku on kiistatta ylöspäin“.

DeVere Groupin viimeisimmän tutkimuksen mukaan 75 prosenttia korkean nettovarallisuuden omaavista sijoittajista sijoitetaan kokonaan kryptovaluuttoihin ennen vuoden 2022 loppua. Kolikon sisäisten ominaisuuksien ja institutionaalisen tulon lisäksi BTC / USD-hinta voi nousta pitkällä aikavälillä.

BTCManager-raportin mukaan Greenpro Capital – julkinen yritys aikoo kerätä 100 miljoonaa dollaria ja sijoittaa Bitcoiniin.

About