Mike Novogratz: Hver investor ‚Bør sette 2-3% av nettoverdien i Bitcoin‘

Tirsdag (24. november) forklarte milliardærinvestoren Mike Novogratz hvorfor de to kryptoanleggene han og de institusjonelle investorene han kjenner er mest interessert i (for investering i motsetning til handel) er Bitcoin og Ethereum.

Tidligere hedgefondforvalter Novogratz er grunnlegger og administrerende direktør i Galaxy Digital, „en diversifisert innovatør av finansielle tjenester og investeringsstyring innen sektoren for digitale eiendeler, kryptovaluta og blockchain.“

I går, under et veldig interessant intervju med Yahoo Finance, snakket han lenge om kryptorommet. I denne artikkelen fokuserer vi på noen høydepunkter fra dette intervjuet.
Hvordan er den nåværende Bitcoin Profit forskjellig fra den i 2017?

“2017 var en global spekulativ mani … Den ble drevet av små detaljistinvestorer. Det var slags den første folks revolusjon på mange måter …

“Dette rallyet drives av institusjoner som sakte kommer inn i rommet, enkeltpersoner med høy nettoverdi, hedgefond, virkelige institusjoner … Bitcoin har blitt en makroaktive for å sikre mot nedverdiging av fiat-valuta både her i USA og i utlandet og slik at historien har virkelig tatt tak.

„Bitcoin har alltid vært en verdi som en sosial konstruksjon, veldig lik gull: det er verdifullt for å si at det er verdifullt, og etter hvert som flere og mer troverdige deltakere kommer inn … troverdigheten til rommet bare vokser, og vi har truffet denne typen av bøyepunktet der nettverkseffektene tar over. ”

Kunne Bitcoins pris ha en annen enorm korreksjon som i 2018?

„Jeg tror vi fortsatt vil ha volatilitet i Bitcoin … men modenhetsprosessen skjer og institusjonene har lengre holdeperioder, de er dypere lommer, og så ser vi en overføring av mynter fra raskere hender.

”Hvorfor Bitcoin hadde så mye volatilitet tidligere, er at det meste av likviditeten kom på disse asiatiske børsene som Huobi og BitMEX og Binance, som tilbyr femti, åtti, hundre til en gearing. Og så var det disse lånekjøperne, nesten spillere / spekulanter som skapte massevis av likviditet. Mye av de tingene blir regulert bort, og mye av det blir byttet ut – mange av disse myntene blir erstattet av flere institusjonelle hender, og så jeg tror vi fortsatt vil ha volatilitet. Det blir mindre. “

Er Crypto bare for profesjonelle tradere?

“Hør, jeg tror Bitcoin er for alle. Alle bør legge 2-3% av nettoverdien i Bitcoin og se på den om fem år, og det kommer til å bli mye mer.

“Jeg tror Ethereum også er en mynt du kan legge inn i porteføljen din. Ethereum vil mest sannsynlig være protokollen som mye og mye av den desentraliserte økonomien blir bygget oppå … Så det er de to, tror jeg, kjernemynter.

“Bortsett fra det, blir det virkelig vanskeligere. Du vet, det var et gigantisk rally de siste to dagene med mange altcoins. De har lavere volum, lavere markedsverdi, enkle å presse og så morsomme for profesjonelle å handle, men du kan miste 60% av pengene dine på en dag.

„Og så, du vet, rettferdig advarsel. Hvis du skal spille i disse tingene, gjør du det i liten størrelse og vet hva du gjør. For våre institusjonelle kunder er det nesten alt Bitcoin og Ethereum på dette punktet. „
Hvordan ville Bitcoin bli påvirket hvis Janet Yellen blir den neste amerikanske finansministeren?

„Landets produktivitetsgap vil kreve at Janet Yellen presser på for mer stimulans og mer stimulans … Du kommer til å ha et makro-makromiljø som er bullish for gull, bullish for Bitcoin, bullish for harde eiendeler.

„Du vet, hennes tilnærming til Bitcoin som en finansiell eiendel for betalinger for åtte år siden var ikke så konstruktiv, men mye har endret seg. Så vi venter på å se hva hun sier om krypto generelt, men jeg tror hun er en due for markeder, noe som er bra for Bitcoin … “
Fremtiden for betalingssystemer

“Vi skal gå til et stabilt myntbasert betalingssystem. Vi får se hvem som vinner det løpet og det blir gratis. Du vil flytte penger rundt stort sett gratis på samme måte som langdistanserater gikk fra en dollar i minuttet til gratis, du vil se pengeoverføring og hele banksystemet blir forstyrret, og det er viktig fordi det vil skifte penger tilbake til til forbrukerne.

“Det er ikke så revolusjonerende som krypto kan være. Det som er mer revolusjonerende er at vi kommer til systemer der brukerne kan delta …